FANDOM


Læder boef

Et pragteksemplar af en frisk aboriginal med krøller og det hele eller ej

Aborigins

Her ses de to rare Guder, aboriginalerne bekender sig til. Guderne har sommerresidens på Uluru, hvor de lever som på en sten én gang hver sommer

Blowjob

Afguden Ramses IV, her afbilledet, falbydende et hurtigt blowjob

Abbodidregidooededidodoo

Der gøres klar til en koger

Aboriginals lever, som meget andet, i Australien og Canada.[1]

Levevilkår redigér

Aboriginals[2] befinder sig mest i græsområder, hvor de lever af urter, græsser og blomster, men de snu labaner kan dog godt finde på at spise snegle og ådsler. Holder man aboriginals i fangenskab, bør man undgå at give dem Cola, da det er skadeligt for aboriginals (ligesom det er for dig og mig).

I begyndelsen var deres levevis i nogen grad uforstyrret, men efter opførelsen af et større fængsel[3] i og omkring deres naturlige habitat, har aboriginalernes oprindelige udfoldelse i nogen grad været begrænset.
Til gengæld er de stadig venner med Steve Irwing[4] og Crocodile Dundee, som ellers begge er af straffefange-slægt. Det er da også en positiv historie.

Kæledyrredigér

Aboriginals er også kendt som et kæledyr.[5] De danske myndigheder har dog aftalt med Kængurustan, at man tager filippinere i stedet.

Guderredigér

Aboriginalerne anser afguder for at være et nødvendigt onde, uden at den hvide mand af den grund skal begynde at føre sig frem. Afguderne idoliseres ofte i form af små skulpturer, som i stor stil blev plyndret af turister blev indsamlet af lokalhistorisk interesserede samlere. Siden 1971 har aboriginalerne fået en masse pr på deres Drømmetid, som blev gjort populær via Hollywood-films.

Status redigér

Aboriginals er blevet indfanget i stort antal til videresalg som kæledyr, men er i dag fredet.[6] De findes alligevel stadig i mange danske hjem.

Musik redigér

Aboriginalerne holder særligt meget af musikinstrumenter, der kan ryges af. Det er specielt den særlige Didgeridoo, som originalerne skriver mange værker til. Af store aboriginale komponister kan nævnes Buxtehude, Anne Linnet og AC/DC.

Aboriginale fodvortnoterredigér

  1. I Canada blev de dog først anerkendt i 2012. Indtil da var de, på det nordamerikanske kontinent, kendt som indianere
  2. Der findes to typer af aboriginaler: A- og B-originaler. For nemheds skyld kalder man dem begge for aboriginals
  3. De første indvandrere i Australien var nødt til at fremvise en plettet straffeattest, for at komme ind
  4. Nu afdød actionhelt. Blev ædt af en forbipasserende sardinstime i 2007
  5. De sælges til hele omverdenen for en rimelig pris. Folk sætter især pris på deres evner til at finde trøfler i skovene. De er desuden vældigt ferme til at jage rotter, mus, grævlinger og ræve, ligesom nogle også er i stand til at jage trætoppenes erklærede konger, som er kongeørnen og snabeldyret. De er for det meste meget svære at gøre renlige. men de kan så til gengæld, når de har lært det, både bruge toilettet og gøre det rent efter brug
  6. Foreningen til dyrenes bekæmpelse er dog stadig efter dem
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.