FANDOM


AS Roma redigér

Loading map...

"Jeg har altid ment, at lamaen skulle være min signatur målfejring, men synes kun det var passende at teste den på blonde skandinaviske mænd først."

~ Francisco Totti om hans pletskud


"Mon vi burde stoppe den konstante levering af pizzaer til spillerne i halvlegen?"

~ Totti's lokale pizzaria om de svingende præstationer hos AS Roma


AS Roma blev i 1745 oprettet af en bunke analfabeter, der gik meget op i kapsejlads[1]. Siden starten af AS Romas historie, har deres logo været en ulv, da deres formand gik meget op i ligestilling for truede dyr. Hvilket senere har ført til køb af "spillere" som f.eks: John Snarlig Kriise [2] og Adriano [3].

Forbindelse til Vatikanet redigér

Der har i mange år floreret rygter om, at AS Roma har fungeret som Pavens store svømmebasin, da hans bedste venner i form af Fran'Spyt'co Totti og Daniella De Rossi tit har deltaget i obligatoriske saunabesøg med den daværende pave. AS Roma har tilgengæld kategorisk afvist disse påstande, da de er af den overbevisning, at Totti og De Rossi sjældent går i bad. Men begivenhederne er egentlig aldrig blevet afvist af Vatikanet i Rom.

Invasion fra Norge redigér

Inden for de seneste 10 år, er der forekommet en regulær invasion fra Norge på de Romerske vinmarker. Da John Snarlig Kriise ikke længere er at finde i den italienske hovedstad, spekuleres der i, at AS Roma er meget interesseret i de norske cykelryttere Thor Hushoved, Brorson Hagen og Kurt-Asfalt Skravesen, efter deres tidligere succes på de franske landeveje. AS Roma mener at det kan hjælpe på deres manglende sejre i europæisk fodbold, navnligt når de spiller mod storhold som Slovan Bratislava.


Noterredigér

  1. Dette afspejler sig i høj grad af deres yderst sejlende spillestil
  2. en eller anden nordmand
  3. En tyk mand, der nød godt af de uanede mængder af destilleret alkohol i AS Romas private vinkælder! Dette påvirkede i høj grad hans spil på banen
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.