Spademanns Leksikon

Som man kan se hvis man omhyggeligt bliver ved med at tage sin medicin, kan man blive uhyre gammel selvom man har AIDS.

Ordet AIDS er en forkortelse for: Another Infection Danes Survive. Mange danskere lider af denne sædvanligvis umådeligt farlige virus. Til gengæld har infektionen vist sig ikke at være specielt dødbringende på danskere. Dog har to prominente danske forskere påvist at længere tids behandling imod AIDS kan lede til kronisk xenofobi, som f.eks. demonstreret her [1]

HIV[]

AIDS er et senere stadie af HIV, Horizontally Injected Virus, som folk oprindeligt har pådraget sig horisontalt fra aber der har været i tæt kontakt med visse arter kattedyr (igen horisontalt).
HIV's symptomer er at man forsøger at go "back to basics" , dvs. man begynder at lege kat der giver sygdommen videre til aber, i tilfælde af en trekant forestiller man sig ofte alle led i HIV-kæden.

For aber har det dog vist sig besværligt at udleve denne lyst til at udfolde sig med næste led i spredningen af HIV, dette problem har de dog løst på‎ sider som disse [23] Denne adfærd er endnu et godt eksempel på at mennesker pådrager sig en ekstrem xenofobi i de senere stadier af sygdommen, altså eksemplificeret ved at tidligere eksempel på AIDS-ofre nu fortrækker at forestille sig at have samleje med dyr af samme art som dem selv (aber), over bare at have samleje med deres aktuelle partner (Lars Løkke "fadbamse" rasmussen).

AIDS i samfundet.[]

AIDS var engang bare en sygdom dræbte folk, siden opfandt danskerne en type medicin som gør os i stand til at overleve lange perioder som AIDS-offer. Dette har medført at de psykiske symptomer ved AIDS har fået langt friere spil end før.
Dette har igennem tiderne ledt til så merorable personager som Adolf Hitler; det første veldokumenterede offer for sygdommen, læg mærke til hans utroligt udviklede fremmedhad. Vi har endvidere fundet vidnesbyrd for at Eva Braun i virkeligheden var Hitler's yndlingsabe, ud af de syvogtyve styks han havde pådraget sig ved hjælp a Rommel's kampagner i Egypten.

Senere spredte smitten til USA hvor bl.a. mange republikanere har pådraget sig smitten. Den især udbredt i Texas, hvilket medført opførelsen af muren imellem Mexico og USA. Det var også HIV-smittede der sad i The Board of Education Topeka ved Brown vs. Board of Education Topeka sagen.

Eksempler på AIDS-ofre[]

  • Eric Honecker der var en af tænkerne bag berlinermuren led også af HIV/AIDS, og dette var et højst uheldigt uheld, der havde stor indflydelse på millioner af østtyskeres liv.
  • Iblandt de mange danske partier er et af de bedste eksempler Fremskridtspartiets formand Mogens Glistrup, der senest gav udtryk for sine AIDS-fødte holdninger i filmen Rejsen til Saturn.
  • Senere eksempler inden for dansk politik er selvfølgelig markante skikkelser i nutidig politik såsom Pia Kjærsgaard og Søren Krarup. En af de utroligt fascinerende ting ved at studere politikere der lider af AIDS er at de sædvanligvis også lider af en fobi for den farve der symboliserer deres politiske modpart. Det er derfor at man idag ser langt mindre grønt i naturen en man gjorde under den sidste velfungerende konservativistiske regering (det var vist en gang i 1800-tallet da de konservastive stadig gik under navnet højre), idag er der, efter 100 år med skiftende blå og røde regeringer stort set intet grønt tilbage i naturen, denne trend er dog mest synlige under VK-regeringer fordi de røde er mere afhængige af de rød-grønne end de blå er af de grønne. De grønne agerer nemlig hund i langt højere grad.
  • Et sidste eksempel på hvor HIV er i samfundet idag:

Min egen lillesøster, som i sit tidlige liv blev offer for en abe der havde en stærk tro på den gamle afrikanske myte om at hvis man har seksuel omgang med en jomfru vil man blive kureret for HIV/AIDS. Min lillesøster er nu i en alder af 39.000.000 minutter begyndt at lege kat konstant. Nu venter jeg spændt på hvornår hun bliver dyrepasser i primat-afdelingen af zoologisk have.

Konklusionen er at vi må gøre noget ved denne smitte, besøg danskfolkeparti.dk idag, find ud af hvem de er. og undgå gerne horisontal kontakt med dem, med mindre du har et kondom trukket godt ned over lemmet. En kemisk beskyttelsesdragt ville dog være bedre egnet ifølge Bertil Soya og Jonathan Bormann sprænger den nemlig ikke så let.

Et lille PS. den sidste nye upcoming politiker der lider af AIDS er Anton Wittorf fra Sadistisk Fascistisk Parti, han er at finde på listen over vigtige personer i Omboo Hankvalds kulturkanon.

Se også[]

  • at få taget den test