Spademanns Leksikon
Trisambig poseidon-white.jpg Du ledte i virkeligheden efter Vekselstrøm/Jævnstrøm - du ved det bare ikke endnu

Her med mikrofoner med indbygget brugervejledning

AC/DC er et rockband, der spiller meget hård rock. Bandmedlemmerne bruger det meste af tiden på at drikke sig lamme. Når de ikke har flere penge til at drikke for, indspiller de en cd, og tager evt. på tur. Skovture er meget populære blandt bandmedlemmerne. Og øl. Oprindelig var de fra Australien, men det kan de sandsynligvis ikke længere huske selv, da alkohol er skadeligt for hukommelsescentret i hjernen.

Den enes død de andres brød[]

Bandet blev dannet allerede i 1973, men slog først igennem da Bon Scott beviste, for alle, at alkohol er skadeligt. Han døde d. 19. februar 1980, efter at have drukket totalt igennem. Det var skidt for ham, men godt for resten af bandet, da bandet blev berygtede efter alkohol-dødsfaldet og derfor slog igennem globalt med albummet Back in Black. Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Det trick lærte Simon Spies bandet. Simon Spies døde d. 16. april 1984. Det medførte at Janni Spies arvede alle Simons penge, hvorefter Christian Kjær, bagte igennem på Simons formue og enke. Han kan ikke lide AC/DCs musik.

Musikken[]

Fil:AC/DC

Og så ruller vi derudaf.

Selve musikken er på et højintellektuelt niveau. Teksterne går bl.a. på emner som tryghed (Feel Safe in New York City), ønsker for fremtiden (Rock'n'roll Singer og That's the way I Wanna Rock'n'Roll) og forskellige genrer: Jazz House of Jazz, Klokkespil Hells Bells, Blues Satellite Blues og Rock'n Roll Can't Stop Rock 'N' Roll, blot for at nævne nogle få. Bandet har også udvist interesse for miljøhensyn, det ses af nummeret Rock and Roll Aint Noise Pollution, der kan høres her [1].