FANDOM


9. klasse

9.klasse fra det Kgl. Vajsenhus. Ingen af dem er blevet til noget i dag.

9. klasser er i en bred forstand hjernedøde, kiksede, potentielle sociale udskud, da de i den korte tid de har gået i skole stadig ikke besidder nogen nævneværdige færdigheder.

9. klasser kan tit opføre sig som om at de faktisk kan noget, men dette er en optisk illusion som de har konstrueret bare for at narre os alle, så ingen ligger mærke til deres ekstreme kejtethed. Nogle få undtagelser kan dog forekomme, hvis de nu fx. er profesionelle musik, producere, reality-stjerner el. lign.

"Hahahahahahahahaha"

~ Kristoffer om verdensfred


Kendetegn redigér

  • ..Mange narrings-evner, bla. kazoo og mundharmonika i E-dur.
  • ..Evnen til at overskue valuta kurser
  • ..Ekstrem kejtethed
  • ..Umuligskab til at connecte rent socialt.
  • ..Evnen til at spille computer i over 52,3 timer om dagen
  • ..Kraften til at spise 3 citronmåner på 5 minutter, og derefter skylde det ned med en cocio

Historie og udbredelse redigér

Man kan sige at igennem den menneskelige evolution har der altid eksisteret 9. klasser - selv før der fandtes skoler, men der er en del teorier om hvorvidt de er et overlevende afart af neanderthalerne. Racen har dog alligevel utrolig let ved at overleve, selvom de er så socialt handicappede, at de ingen mage kan finde og som regel ender som singler. Man har fundet rester af mammutter fra den første istid, hvor der stadig stod "fuck dig" på knoglerne, så man derigennem vidste at det måtte have været 9. klasser som måtte have jagtet den stakkels elefant. Det var en risikabel manøvre at gå på jagt. I de bedste tilfælde ville 30 tage på jagt, og helt op til 5 ville vende tilbage igen.

Evner og overlevelsesmetoder redigér

For at være fair, har de nogle evner. Nogle 9. klasser kan spille computer spil, selvfølgelig ikke på et lige så højt plan som 10. klasser, men nogle evner kan findes dybt inde den ekstremt tykke knold der nu engang befinder sig på deres skuldre. En af deres vigtigste overlevelsesmetoder er at råbe "fuck dig" og komme med ekstremt dårlige "din mor" jokes.


Hobbier redigér

9. klasser har ikke mange hobbier, da de ikke har specielt meget fritid. Enten er de skole, laver lektier, eller får tæv og bliver mobbet af 10. klasser.[1] Men når de endelig har fritid elsker de at sidde i flere timer, og overveje deres næste angreb mod 10. klasser, og om hvordan deres næste "din mor" joke skal lyde. Den sidste del er egentlig ikke nødvendigt, da deres jokes bliver ligedårlige uanset hvad de gør for det.

Noterredigér

  1. Det er jo egentlig mærkeligt at 10. klasser giver 9. klasser tæv når der er forholdsvis færre af dem.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.