FANDOM


3F

Her kommer sultens slavehær anstigende i et behjertet forsøg på at genvinde den politiske magt i Danmark

Poul Erik Skov

Big Brother's watching you!

"Lundi jette les carottes après les secrétaires permanents, mardi jeter les pommes de terre après que la police président, mercredi bloquant les rues, jeudi claque les vitrines, vendredi démontre la place de la mairie. Ce qu'ils ne les samedis, je ne sais pas, mais le vote de dimanche sur le gouvernement."

~ Poul Schlüter om 3F


"Vi alene vide"

~ Poul Erik Skovl Christensen om sig selv


3F, egl. Fucking Fælles Feudalsamfund, er en trojka bestående af sjakbajser og havnearbejdere, med Poul Erik Skovl Christensen som deres enevældige diktator.

Historie redigér

3F blev født i januar 2005 som et resultat af en ubeskyttet affære mellem feministerne og skibsværftsarbejderne.

Knapt nok havde 3F lært at leve på andet end brystmælk, før en skibsværfts-nød fra Struer, ved navn Poul Erik, øjnede muligheden for at komme til magten. Han vandt en afstemning på helt legal vis, idet de færreste vidste, hvad han var for en, på trods af, at han allerede havde SiDdet på Bjerget siden 1995.

Straks efter valget gennemførte Poul Erik massive reformer, der skulle indskrænke magten omkring ham selv. I starten var Poul Erik vældigt populær i 3F, da han kom med storslåede løfter, om at 3F skulle være den Verdensherskende fagforening, og at alle andre, især de kristne skulle skride til Helvede.
I de efterfølgende år erobrede Poul Erik Skovl Christensen fagforeninger rundt om i hele verden, og hjemme i Struer oprettede Poul Erik (som efterfølgende skulle tituleres Føreren) et kæmpe fort ved navn Det Skæve Tårn på Drøwten (Bang og Olufsen havde tidligere regeret på dette område), hvorfra Poul Erik kunne regere sammen med sine venner, Børsteormen og Mathias Safari.

D-Dag ved Østjyllandsfronten redigér

I 2012 fandt føreren Poul Erik Skovl Christensen ud af, at en lille restaurant et Gudsforladt sted i Jylland ikke ville underskrive sig diktaturstaten 3F's love og overenskomster, og i stedet for havde ejeren Amin Skov (Nej, han er IKKE i familie med Føreren) underskrevet overenskomst med Den Kristelige Fagbevægelse, som Føreren af en eller anden grund ikke kunne udstå, måske fordi han fik tæv af sin præst, Pastor Simmelkær, fordi han ikke kom til Gudstjenesterne forud for sin konfirmation i 1966.

Da Poul Erik Skovl Christensen hørte dette, blev han naturligvis rasende, for nu havde han erobret fagforeninger i både Venezuela, Japan og Luxembourg, og så kom der sådan en lille borgerlig, Iransk-Vejlensisk båtnakke og ville underskrive kontrakt med en anden fagforening!

Føreren indkaldte sin store hær af kloakrensere, buschaufførere, postarbejdere, hospitalsportørere, jordemødre, skidesprællere, lusede amatører, socialdemokrater og ikke mindst fagforeningspampere og bad dem om omgående at drage til Vejle, hvor de skulle stå og blokere alle ind- og udgange til restauranten.
Det forhindrede dog ikke hele Danmarks Jern-lady Inger Støjsender i at trænge igennem, for hun er overvindelig, når hun hungrer efter stegt valgflæsk med persillesovs. Nogle måneder efter planlagde Føreren, Mathias Safari og Jette fra Pamperkontoret i Kolding at gennemføre en operation på Vejlegården, der havde til mål at likvidere Amin Skov. Desværre fik Føreren kun ramt Støjsenderens røv, der på grund af overdrevent flæskeforbrug nu var så stor, at den ikke kunne være på en standard restaurantsstol. Dette gav et stort chok hos alle gæsterne på Restaurant Vejlegården, og det gjorde at Pia Kjærsgaard sprayede 11 flasker tåregas, inden hun ilede hjem til 2000 kvadratmeter store panikrum i Gentofte, som vi alle glædeligt betaler til. Torsken fra Lemhul forholdt sig til gengæld helt sindigt, som vestjyder jo nu engang gør, og udtalte til gengæld eder og forbandelser over Føreren og sagde, at hun ville forbyde 3F's ret til at blokere, så hun kunne blive den nye fører.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.