FANDOM


Den 30. maj er dag 150 i året, og derfor er det en god idé at hidkalde netop Task Force 150, der er en multinational sammenslutning af internationale marineenheder, der indirekte opererer på et FN-mandat. Så skal du have banket ham bøllen, der altid mobber dig henne i skolen ved du nu hvem du skal ringe til! Og husk: Der er 215 dage tilbage af året de kan tæske ham i!

Dagen er også Vigands dag, så har du lyst til stegt and er det nu!!. Vigand er formentlig identisk med den hellige and, der dør omkring år 370, og som efter sigende skulle have smagt himmelsk!

Begivenheder redigér

Før afbrændingen fremsagde bødlerne Niclas & Jannik følgende ode til Jean:

Lad mig se dig gå frem og tilbage
Fra side til side
Lad mig se dig gå op og ned
Kom nu, bliv ved
Lad mig se lidt sved på din krop
Baby, lad være at stop'
Temperaturen stiger
For det': Hot, hot, hot, hot, hot

-Herefter valgte hun frivilligt at gå på bålet frem for at høre mere!

  • 1492 - Kong Hans stadfæster magistratens ret til at kræve et pund peber af enhver udenlandsk kræmmer, som slår sig ned i København. Kræmmerne skal leve ugifte - som "pebersvende". Hans loyale vagt, Sgt. Pepper, håndhæver loven med hård hånd.
  • 1943 - Dronning Alexandrines Bro mellem Sjælland og Møn indvies, så hun endelig kan gå tørskoet over. - Vi andre må fortsat svømme!
  • 1960 - Den russiske forfatter Boris Pasternak dør, da man ikke når at få tilkaldt Dr. Zhivago ('Доктор Живаго') i tide.
  • 1969 - Folketinget lovliggør porno, hvilket straks får en række understimulerede nørder til at opfinde internettet!
  • 1978 - Efter megen pinen og plagen indvilger Dronning Margrethe i at indvie den 1683 m lange Sallingsundbro mellem Mors og Salling, hvilket dog ikke får morsingboerne til at forlade øen.
  • 1989 - Sangeren Cliff Richard udsender single nummer 100. Hans fans venter i spænding stadig på det første album.
  • 2010 - To toge støder sammen i Fårup Sommerland. En enkelt passager var tæt på at få en blå negl.
  • 2011 - Femten sortsmuskede mænd fra Ukraine angribes af vilde hunde. Achmed og Mustafa bliver så kvæstet at de sender læserbrev til Jyllandsposten, hvor brevet blev af vides ikke, men brevet forbliver en legende.
  • 2012 - Verdens bedste hold af trænede ninjaer indtager Danmark med en kollosal sensation af en oplevelse rundt omkring i diverse håndboldhaller. Holdet består af 180 ninjaer som er trænet op på den hellige jord eget af Vesterlund Efterskole.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.