FANDOM


År:
2019 2018 2017 - 2016 - 2015 2014 2013
Årtier:
2040'erne 2030'erne 2020'erne - 2010'erne - 2000'erne 1990'erne 1980'erne
Århundreder:
22. århundrede - 21. århundrede - 20. århundrede

Prins Henrik er stadig Dronningen af Danmark.


2017 (dansk: 2016 2.0) - hvor har vi dog savnet dig! Med Donald Trump i Det Hvide Hus, Brexit på vej og Marine Le Pen ved valgurnerne, kan det kun blive et godt år. Til alt held, løj Al Gore for os alle, da han lovede højt og helligt, at hele verdens is-reserver ville være smeltet, med udgangen af 2016. Bare trist, at han valgte den paradoksale titel "En ubekvem SANDHED", til sin film.

2017

Januarredigér

 • 1. januar - Røvhullerne fra Islamisk Stat fejrer det Islamistiske Nytår: 39 døde i Istanbul. I Danmark slettes transkønnethed officielt fra listen over psykiske sygdomme - nu er det kun biologien den er gal med, ikke opvækst, erfaring og ydre påvirkning, som for alle andre.
 • 2. januar - Yousee vil stadig ikke fortælle, hvorfor en million mennesker i Danmark, ikke måtte høre Dronningens Nytårstale. Faxe Ladeplads straffes ekstra hårdt, og har i skrivende stund ikke fået deres daglige nyheds-fix af død og lemlæstelse.
 • 6. januar - Efter unge menneskers massive angreb på mennesker og bygninger med nytårsraketter beslutter politikerne sig endelig for at handle: De vil forbyde nytårsraketter. Skål og godt nytår!
 • 7. januar - En rapport fra de samlede amerikanske efterretningstjenester bekræfter det, som vi længe har anet: Vladimir Putin blandede sig i den amerikanske valgkamp for at sikre, at Hillary Clinton belv holdt væk fra Det Hvide Hus. Og apropos folk der ikke kan lide Putins mobberier: Donald Tusk går snart af som Overkommandooffisjant af EU, så Guy Verhofstadt har idag meldt sit kandidatur til posten - han skal i givet fald, vælges af folk som vi andre afskum har stemt på, ligesom en menig minister herhjemme, så nu kan vi kun vente på, at DF og Enhedslisten kalder EU-valgkampen "udemokratisk", samtidig at de hylder vores eget system.
 • 11. januar - Clare Hollingworth der som den første annoncerede 2. Verdenskrig i dagspressen er død, 105 år gammel. Hun nåede således desværre(?) ikke at annoncere 3., 4. el. 5. verdenskrig.


 • 17. januar - Theresa May meldte klart ud, at briterne virkelig ønsker det der "Brexit". Hun glemte bare lige at 48% af englænderne + det meste af Skotland ikke vil ud af EU. Guy Verhofstadt derimod, har meldt ud, at han alligevel ikke stiller op til jobbet som præsident for EU - årsagen skulle angiveligt være, at ingen kan lide ham.
 • 19. januar - I ligestillingens hellige navn, har Enhedslisten valgt, at 2017 skal gå med, at ingen mænd indtager indledende positioner i forbindelse med møder. Ligebehandlingsnævnet har endnu ikke udtalt sig, men de ventes at gøre det åbenlyse, at ignorere kønsdiskriminationen.
 • 20. januar - Ingen blandt sikkerhedsstyrkerne var patriotisk nok, til at plaffe stodderen ned. Donald Trump er med andre ord, taget i løgn ed, som USA's 45. Præsident... WWIII confirmed!
 • 23. januar - Årets Klovn, Donald Trump, har udstedt et dekret der udnævner datoen for sin egen indsættelse, til national helligdag. På grund af sin indsættelse.
 • 30. januar - endnu et dødsfald, denne gang Joseph Goebbels' sekretrær. Da den sovjettiske invasion i 1945, faldt på et - for tyskerne - ubelejligt tidspunkt, vides det ikke om førnævnte sekretær, nogensinde fik gjort sit arbejde færdigt.

Februarredigér

 • 1. februar - Alles favorit-psykopat, Donald Trump, har erklæret valutakrig mod EU, pga. konspirationsteorier vedr. Det Fjerde Rige Tyskland. TTIP-aftalen ligger nu i graven, og venter på at præsten smider jord på. Nu venter vi andre kun på, at Trump opsiger NATO's Musketér-ed, og bomber Norge.
 • 7. februar - Borgmester Michael Ziegler har meldt ud, at Lalandia 2.0 bygges i Høje Taastrup Kommune. Samtlige partier i byrådet, er glade for udsigten til 1000 nye jobs som livreddere og pommes frites-sælgere. Så har Svend Asmussen stillet træskoene, 100 år gammel. Der er dermed ikke længere ballade på Bullerborg.
 • 10. februar - det er kommet frem, at en revanchekamp i fodbold, fra EM-finalen i 1992, skal holdes på Brøndby Stadion. FCK har allerede meldt ud, at de agter at holde en revanchekamp for udbudsrunden om valget af stadion. Tyskland derimod udtaler, at man kan lære af historien: Danskerne stod i '92 og brølede "Deutschland, Deutschland alles ist vorbei!", men endnu engang kommer tysken anstigende over 20 år efter et nederlag, og vil have hævn. ...og apropos: Idag kom det frem, at Regeringen + DF har indført nogle juridiske definitioner af "danskere" - sådan nærmest, Nürnberglovene Anno 2017. Også har NATO nu afgjort, at den tyske værnemagt skal forsvare Europa, medens småhære - som Danmarks - bare skal rette ind efter den tyske overkommando. Igen. En spændende dag for teutonerne!
 • 13. februar - idag annoncerede Thomas Neuwirth, at hans alter-ego, dragshowet Conchita Wurst, ville blive lagt i graven, da rollen ikke er sjov mere. Alle dem der stemte på Conchita til Eurovision, blot for at få en trans på podiet, får sig nu en lang næse... De kunne jo bare have hørt efter, dengang Neuwirth proklamerede, at han altså kun er bøsse, ikke transseksuel.
 • 14. februar - Tyskland, Frankrig og Holland fejrer Valentins Dag, ved at blive afsløret i, at være i fuld sving med at sammenlægge deres respektive luftvåben. En unavngiven kilde (på Spademanns) gætter på, at det samlede navn skal være "De Nouveau Luftwaffe Europas".
 • 25. februar - Dansk Melodi Grandprix er løbet af stablen. 10 numre, som nok ikke har én eneste kandidat til Top 10 i Eurovision Song Contest, men i det mindste skal Dänemark ikke repræsenteres af ham hipsteren der sang om Vesterbro. GREAT SUCCES!

Martsredigér

 • 1. marts - forårets komme fejres samtidig med 10-årsdagen for Aktionsstyrkens RaidUngdomshuset. Demonstrationer, flyvende brosten og knipler, igen. Det er med andre ord, lidt svært at argumentere for, at de sure unger bare var "børn", da de nu 10 år senere, er 25-35 år, og stadig tror, at politiet går Ruth Evensens ærinde.
 • 2. marts - politiet gentog successen, og Raidede det ny ungdomshus. 9 anholdte, og indtil videre ingen døde rotter. På tv kan vi andre se nyhedsklip, hvor anarkisterne fra Ungdomshuset overfalder tilfældige forbipasserende, og derefter undrer sig over politiets uddeling af Knippelsuppe - gratis, apropos. Donald Trump har udstedt et dekret, der sikrer, at psykisk syge har ret til at bære våben. Med andre ord, er stodderen nu bevæbnet. Også har Boeing valgt at sagsøge den danske stat, da man føler sig røvrendt over, at Staten smider over 50 milliarder kroner efter et andet firma. Bare fordi at handlen med 99% garanti var afgjort på forhånd, behøver man da ikke at blive fornærmet.
 • 3. marts - Sverige bestemmer sig for at genindføre værnepligten for at imødegå truslen fra Rusland. Helt i tråd med de nyeste inklusionsteorier omfatter værnepligten også kvinder og indvandrere. En epidemi af religiøse anfægtelser, uventede graviditeter og hypokondri breder sig i Malmø, så man næsten ikke kan høre en håndgranat gå af i miles omkreds. Nej, vent, der var vidst én.. Nintendo Switch er udkommet, og man kan allerede købe et enkelt spil til den. Til gengæld virker venstre del af controlleren ikke, men Nintendo har en løsning klar: Hold den væk fra telefoner, ledninger, computere, metal, routere, tablets, høretelfoner, fjernsyn, LAN-forbindelser, højtalere, USB-porte og beholdere med vand i. Dvs. et almindeligt hjem (inkl. Nintendo Switch!). Lad nu være med at ringe til din bookmaker, at vædde 1000 kr på, at det er noget Spademanns har fundet på, for så er pengene væk!
 • 4. marts - MGP var igen i år en massiv succes på DR, hvor årets vinder var Frederik Y med sangen "Jeg tænder på togskinner". Nummeret regnes for bedre end det, DK i år stiller op med til Eurovision Song Contest.
 • 7. marts - Donald Trumps handelsrådgiver er muggen over, at kapitalismens højborg, USA, har underskud på handelsbalancen, i forhold til Tyskland. Han har derfor bedt prøjserne om at justere værdien på euroen, så USA kan tjene mere. Berlin har allernådigst informeret ham om, at det ikke er noget der afgøres i Rigsdagen, men i Den Europæiske Centralbank - fuldstændig i Donald Trumps ånd, tror rådgiveren ikke på det. Øvrige nyheder: Sydkorea burde bede Arizona om at justere på dollaren, så Asien kan tjene mere...
 • 9. marts - efter en hektisk dag, hvor Polen har nægtet at stemme på polske Donald Tusk som præsident for EU, valgte de øvrige lande, at minde Polen om, hvordan demokratiske processer fungerede. Donald Tusk rækker p.t. tunge fra Eurobabel, og bliver på posten.
 • 12. marts - En fødselsattest fra Kenya siger, at Barack Obama nok ikke er født i USA alligevel. Nu bliver det spændende at se, om han så ikke længere er titulær El Presidente alligevel, om et års tid eller to.
 • 15. marts - I Ministeriet for Uønskede Menneskelignende Væsener, har Inger Støjberg valgt at give kage, for at fejre sin udlændingestramning nr 50. Andre giver kage på deres fødselsdag.
 • 16. marts - De nederlandske vælgere har besluttet, at Geert Wilders ikke skal repræsentere landet udadtil. Om det skyldes, at man er uenig i mandens populisme, eller at man ikke vil give tyrkerne ret i, at Europa består af nazister vides ikke. Havde Geert Wilders vundet, havde Marie Krarup nok alligevel ikke stået på tv og kaldt ham "rabiat". Populisme/Pøbel-isme, ak ja. Til gengæld har Netto udtalt, at de sidste år smed 17.600 tons mad ud, i Danmark alene. Endnu en god dag, i I-landene.
 • 17. marts - den berygtede "parallelaftale" om Europol, er fremlagt til underskrift. Hvis Danmark sætter sit kryds på den stiplede linje, SKAL den revurderes senest d. 31/10 2020, og EU-kommissionen skal gøre det. DF har endnu ikke udtalt sig, men det bliver nok en sludder for en sladder.
 • 20. marts - For første gang siden 1834 skylder Kongeriget Danmark ingen penge, i fremmed valuta. Men bare rolig, verden er ikke af lave! Vi skylder stadig 650.000.000.000 kr. (Pyha, vi ånder alle lettet op). Du kan passende lægge din andel, på 114.000 kr, nede på det lokale kommunekontor.
 • 25. marts - Så er det 60-årsdagen for Rom-Traktatens ratificering, som fejres i Rom ved at statsoverhovederne for EU's medlemslande underskriver en målsætning om mere EU (og mere og mere og mere...). Storbritanniens Theresa May fik ikke en invitation, men ingen vil fortælle os hvorfor. Brexit, måske? Måske en dårlig omgang Spotted Dick. Ingen ved det.
 • 29. marts - Så har de åletærte-spisene briter begæret skilsmisse fra Europa. DF er euforiske, UKIP nægter at indse, at de ikke længere har en eksistensberettigelse. Og Skotland med flere pønser på at forlade deres familie, og TV2 vrøvler om mulige 20° imorgen. Som Omsen & Momsen sang i 80'erne, om danskernes ligegyldighed overfor alt andet end grill-vejr: "Men vejret, sommervejret vådt - det heldigvis vist temmelig godt imorgen. Så ved De dét."

Aprilredigér

 • 4. april - Paella-spiserne på den Iberiske Halvø (der tales om Spanien, at du ved det, hvis dine geografiske kundskaber er som vores ungarnske), har sagt, at de ikke vil godkende nogen som helst aftale mellem Storbritannien og EU, medmindre den ikke dækker UK-eksklaven Gibraltar. En britisk minister har svaret igen, og truet Spanien med krig, a la Falklandskrigen. Skilsmissen mellem EU og Storbritannien, må derfor siges at gå, som de fleste skilsmisser nu gør: Barnets tarv ignoreres, medens far og mor skændes.
 • 10. april - Idag er det præcis 216 år, og 8 dage siden, at Slaget på Reden underholdt københavnerne. Dagen markeres udelukkende af Diogenes' efterkommeres landsmænds, naboer.
 • 15. april - esports-turneringen Copenhagen Games løber af stablen, med en CS-turnering kun for kvinder. Fordi i en "sport" hvor kønsbiologiske forskelle er ligegyldige, er dét åbenbart nødvendigt. Historien melder intet om, hvad de vil gøre, hvis mænd pludselig siger, at de føler sig som kvinder, og vil ind i ligaen.
 • 17. april - angiveligt har 51% af de tyrkiske vælgere fejret påsken ved, at slå Rigspræsident-embedet sammen med Kansler-embedet, eller hvad dén slags nu hedder i Lille-Asien. Eftersom sådanne lovændringer kun er prøvet af i 1930ernes Tyskland, 1940ernes Rusland og Afrika i bred forstand, er det usikkert hvad det fører med sig.
 • 20. april - endnu en god dag, for god tone: Sultan Erdogan I af Tyrkiet, har udnævnt en MF'er fra Enhedslisten til terrorist. Samtidig har Henrik Sass Larsen sammenlignet Sverige med selveste DDR. Men værst af alt, er det endnu ikke de obligatoriske 30°+ der skal til, før end danskheden smilende kan brokke sig over vejret.
 • 23. april - det er ikke d. 1. April, og alligevel har Harvard University meldt ud, at køn er noget flydende, der kan skifte fra dag til dag. Indenfor den næste uge, venter vi, at de præsenterer De Tre Sandheder: "Gud eksisterer, Han er på vores side, og Han vil have at vi vinder!" Også har Ghita Nørby 60 års jubilæum som skuespillerinde idag. Lidt af en bedrift, taget i betragtning, at kun 2% af de uddannede skuespillere i Danmark, kan leve af det. Så stort tillykke herfra, Fru Nørby!
 • 30. april - Indonesien sagde angiveligt farvel til en mand født i 1870. Om det er sandt eller ej, er undrrordnet: En død er under alle omstændigheder ikke 146-47 år længere.

Majredigér

 • 1. maj - Så er Danmark officielt udtrådt af Europol, dét Kristian Thulesen Dahl lovede og garanterede, ikke ville ske. Tulle siger, at han og DF har holdt deres løfte, mens alle andre på Borgen (og i Bruxelles/Strassbourg), siger det modsatte. Enhver tro dansker, tror kun på Tulle & Co. Ét år til aftalen skal revurderes, 1.gang i Danmark og tre til den senest bliver lagt til revurdering af EU (dét har Tulle glemt at sige, i hel-side-propagandaen i landets aviser). Katy Bødtger sang sig ind i dødsriget idag - desværre.
 • 4. maj - Sikkerhedsstyrkerne i Somalia, har valgt, at skyde landets beskæftigelsesminister. Årsagerne er i princippet ligegyldige, men Spademanns har et spørgsmål: hvornår bliver Somalia ét af de lande vi normalt sammenligner os med? På Fyn er et kunstværk af Ingvar Cronhammar ved en fejl blevet kørt til skrot, med en bulldozer. Kunstverdenen er i chok, men ingen lader til at stille det logiske spørgsmål: Hvis man ikke kan se forskel på dét og en bunke ligegyldigt gammelt jern, til en skrotpræmie som en Lada, hvorfor så overhovedet kaldet det "kunst"?
 • 5. maj - Dansk Folkeparti (version 2) har valgt at fejre Danmarks Befrielse, ved at udtale, at de ikke længere vil stemme for, når Folketinget tildeler statsborgerskab til folk. De har med andre ord, valgt at mindes 1940erne, ved at mindes Nürnberglovene.
 • 7. maj - Fælles pressemeddelser er kommet ud, om, at Kina og ESA i fællesskab pønser på at lave en permanent base på Månen. Ja man fristes endda til at kalde det en "Månebase". Reaktion fra vores alle sammens yndlingspsykopat Donald Trump, er endnu ikke kommet, men det ventes at der bruges ord som Sad, Bad Hombres og måske endda Pinky Commies (om europæerne), hvis ellers den præsidentielle børnepsykolog, har lært The Donald avancerede ord.
 • 8. maj - Nede i Eiffelriget, er den nu sikker: Marine Le Pen tabte valget, med 66% af stemmerne, til ham den anden. Spadenews er forfærdede, for med en højrepopulistisk nynazist i Elyséepalæet, havde vi haft en atomvåben-bevæbnet kvindelig Hitler, at skrive om de næste 5 år. Æv, frankerne valgte stabilitet, fremfor forrykte politiske eksperimenter...
 • 9. maj - 1. Semifinale til årets Eurovision Song Contest løb af stablen, og deltageren fra Montenegro vandt titlen som "Årets Laks", for sin helt utroligt bøssede optræden. F.eks. lavede han "Helikopteren" med Mø's hår.
 • 12. maj - 74 lande er blevet hacket. Bare lige inden Wikipedia får gode idéer: Det er ikke os på Spademanns, der gjorde det!
 • 14. maj - midt om natten: HA! Spademanns fik ret i februar, ang. Eurovision Song Contest: På trods af alle bookmakernes idiotiske profetier, nåede "Super-Anja" ikke Top 10.
 • 18. maj - Der er idag lavet de juridiske lektier, til at omdanne EU's "Battlegroups" til en regulær EU-hær, der betales og styres af Bruxelles. Danmark er det eneste EU-land der ikke har aktiveret Artikel 50, som ikke deltager. Vi kommer til at betale til styrken, samarbejde med den og forsvare den respektive union, og den skal forsvare os, men vi indgår ikke i arméen... Det bliver altså fuldstændig som at være dreng i 1980erne: Man kommer med sin gamle Stormtrooper-figur, og må gerne være med i legen, men de andre unger har i mellemtiden fået hver sin Ninja Turtle, og man skal selv sidde i en anden sandkasse.
 • 22. maj - En selvmordsbomber har ønsket fred og kærlighed til sine medmennesker, ved at have dræbt mindst 22 og såret 59 i Manchester. Selvom intet er afsløret endnu, er det statistisk set nok et sikkert hit, at gætte på at det var en repræsentant for Islam, der gjorde det. Nu er spørgsmålet så bare, om det i givet fald er en fejlslagen småkriminel, en konvertit fra middelklassen, eller en syrisk asylansøger, der gjorde det.
 • 23. maj - og nu hvor dr.dk er blevet læst, kan vi konstatere, at Islamisk Stat har taget skylden for gårsdagens barnemord, nu hvor de har hørt om det. Hvis historien skal gentage sig selv ned til mindste detalje, vil vi over de næste 2-3 dage få at vide, at misdæderen havde en hård opvækst, og at Islam is a religion of peace. Senest d. 27, altså om 4 dage, vil Dansk Folkeparti foreslå en permanent grænsekontrol, med terrorangrebet i Manchester som udgangspunkt. Lad os se, om Spademanns får ret...
 • 25. maj - Årets Troll 2016, Donald Trump, har været til NATO-topmøde i Bruxelles, hvor han imponerede verden med sine diplomatiske evner: Han nægtede at lade USA sværge troskab til NATOpagtens Artikel 5 (dvs. selve forsvarspagten), han beskyldte over 20 lande for at skylde USA penge, han brokkede sig over at Tyskland laver bedre biler end USA, også skubbede han Montenegros premierminister væk, da der skulle tages gruppebillede. Øvrige Nyheder: Det er ikke den 1. april.
 • 28. maj - så er det 20-årsdagen for afskaffelse af retten til at smadre sine egne børn, efter forgodtbefindende. Men det er stadig ikke strafbart. Det er vold mod voksne til gengæld, selvom Rigshospitalet netop har afsløret, at voldelige personers hjerner reagerer anderledes end andres, når man hidses op. Voldelige kan med andre ord, ikke selv gøre for det - så det vanlige hykleri går nu igang: Voldelige skal i behandling, medens Transer, Otherkin o.lign. skal hyldes for deres "særpræg".

Juniredigér

 • 1. juni - årets første sommerdag, set fra en kalenders synspunkt. Donald Trump har valgt at fejre dagen ved, at give ordre til at fyre endnu mere CO² ud i atmosfæren, på trods af resten af verdens protester.
 • 2. juni - idag blev Blasfemiparagraffen afskaffet i Danmark, så nu vil vi gerne være ærlige (for en gangs skyld): Scientology er det rene svindel, bestående af en fanklub for fans af DC-passagerfly; Reinkarnation giver ingen mening, og Nirvana ophørte med at eksistere, da Kurt Cobain skød sig selv; Elefantguden Ganesh kan umuligt være visdommens gud, når han knækker sin egen stødtand og kyler resterne efter Månen; Bibelsk set er Allah = Satan og Muhammed er Den Falske Profet; og sidst men ikke mindst består de såkaldte "Asatro" 100% af liverollespillere, tilknyttet en religion der oprindeligt var et mix mellem Kristendommen og germansk overtro, tilsat en norsk barde fra 800-tallet.
 • 3. juni - London kl. 22-noget: Pinsens komme fejres ved, at nogle jungledyr pløjer en hvid varevogn ind i en menneskemængde, hvorefter bilens formodede ejere hopper ud med falske bombeveste på maven, og giver sig til at dolke tilfældige forbipasserende. Et 3-foldigt leve til Londons pansere, der pløkkede svinene ned som de dyr de var! ...trist at det samme ikke lykkedes i Indonesien i forgårs, hvor nogle terroraber syntes at 35 mennesker skulle dø.
 • 9. juni - gårsdagens parlamentsvalg i Storbritannien, har idag kostet Tory'erne det absolutte flertal, 6 ministre er røget helt ud af parlamentet og UKIP er imploderet, men lad os hellere fokusere på BT's hovedoverskrift på forsiden: Folketingets yndlingsbøsse, Simon Emil Ammitzbøll har fået sig en kvindelig kæreste.
Regentparret
 • 10. juni - det indiskutabelt vigtigste først: Regentparrets guldbryllup. Tillykke til Majestæten og Gemalen, og tak for mange stunder! ...i dagens anledning pønser vi på at opkalde noget slik efter Prinsgemalen - "Ikke-kongen af Danmark-bolcher". Næste punkt på dagsbefalingen: Den eneste ægte Batman er død. Tak til Adam West, for mange SMACK-skilte.
 • 14. juni - Hele danmarkshistoriens største feminist, Lise Nørgaard (ja, hende med Matador og de gevaldige faderkomplekser), fylder idag 100 år. Begivenheden er blevet fejret, ved at nogle smed rød maling på statuen af fødselaren. Lise Nørgaard selv har nu rejst debatten om, hvorvidt folk ønsker at skære hovedet af hende. Uden at ville lyde bebrejdende, så har hun alle dage overdrevet vildt, når hun skulle trække i offerrollen...
 • 19. juni - så er Brexit-forhandlingerne gået igang, og UK kræver kun én ting: Tid til at finde ud af, hvad de vil. Og så har en waliser udført et terrorangreb mod brugerne af en Moske beliggende i London. Bortset fra en Imam der støtter retsstaten, har tilhængerne af Fredens Religion© kvitteret med, at forsøge at tæve terroristen ihjel.
 • 21. juni - Dårligt når FR© at skabe sig åndssvage og forlange livvagt til alle muslimer i Europa, før de igen griber føringen i terrorkapløbet: (Igen) i Brussel Lufthavn, hvor en sinke får skudt bollerne af, før han kan nå at lave sig selv om til sprængt andebryst.
 • 23. juni - En canadisk snigskytte har sat verdensrekord, og har pløkket en IS-fanatiker på 3,54 km afstand. Kuglen var 10 sek undervejs. Ingen lader til, at bide mærke i, at Canada åbenbart har landtropper i kamp, i Sandland. Lad os alle fejre det i aften, med Midsommervisen (i skrivende stund regner det).
 • 29. juni - resterne af Saddam Husseins hær, har erobret resterne af den moské som Islamisk Stat blev udråbt fra, i 2014. Resterne af terror-hæren forbereder nok 5-8000 selvmordsbombninger i Paris, London, Bogense og alle de andre steder, der endnu ikke har bøjet nakken for deres sindssyge ideologi. Nu er der ikke længe til næste blodbad!

Juliredigér

 • 3. juli - USA gør klar til at fejre sin uafhængighedsdag, i en periode hvor kongressen er ved at reducere Donald Trump til en de facto kransekagefigur (en dum og grim én). Tv-kanalen Al-Jazeera forsøges tvangslukket af Ægypten og Saudi-Arabien, for kanalen udtaler sig kritisk om dem - de har Vestens støtte, fordi terrorister også kommer til orde på kanalen. I Danmark har Regeringen besluttet, at vi skal være førende på fossile brændstoffer, nu hvor større depoter af olie er fundet i Nordsøen -DK's ambitioner om Grøn Energi, er åbenbart knyttet til ren nødvendighedspolitik. Og værst af alt: Sommeren er nu oktober-agtig, på 4. uge. Skål, og god Agurketid!
 • 4. juli - Stor skandale i Eurobabel i Strassbourg: I anledning af afslutningen på Maltas formandsskab over EU, har man holdt det halvårlige møde, hvor Jean-Claude Juncker flippede ud over, at hele 30 parlamentsmedlemmer - ud af 751 - var dukket op. Glemmer Herr Juncker ikke, at der er 35° på Mallorca, så hvad fanden skal de til et møde, hvor de ikke engang får højere diæter?
 • 9. juli - Iraks præmiemedister, er taget til ruinerne af byen Mosul, og har erklæret Islamisk Stat for besejret. SÅDAN - SEJR! Bortset fra alle de andre steder, hvor terroraberne stadig styrer.
 • 19. juli - Den polske regering har gjort Lech Walesa og EU godt knotne: man har ved lov afskaffet magtens tredeling, og domstolenes uafhængighed. EU truer med at fjerne Polens stemmeret, i demokratiets navn. ...men i Danmark er det stadig gråvejr, DF vil give PET mulighed for at give fodlænker uden rettergang, Socialdemokraterne vil tvinge præsterne til at vie homoseksuelle, og Saxobanks direktør er åben fortaler for intet mindre end borgerløn. Hurra for agurketiden!
 • 21. juli - Verdens største atomubåd, den russiske "Ivan Grozny" - eller noget i dén dur - befinder sig i dag i dansk farvand, da den er på vej til Skt. Petersborg, for at deltage i 100 års-jubilæet for grundlæggelsen af den russiske flåde. De få af os, der kan lidt mere historie end hvem der vandt X-factor i 2011, véd, at den russiske flåde fik nogle læsterlige prygl af den japanske ditto i 1905, hvorfor Rusland må have haft en eksisterende flåde, mindst 12 år før den blev grundlagt. Russerne er i disse år virkelig gået i brechen for at omskrive virkeligheden!
 • 30. juli - Damelandsholdet i fodbold, har sparket tyskerne ud af EM-turneringen. Det er første gang siden 1995, at dét sker. Synd for damerne, at det er glemt på næste lønningsdag.
 • 31. juli - dagens vigtigste begivenhed i dansk øjemed: Bornholm fik 26°, så juli gik ikke uden sommerdage alligevel.

Augustredigér

 • 3. august - Polen kræver nu krigsskadeerstatning for 2. Verdenskrig med begrundelsen, at da man frasagde sig dette i 1953, var det et andet styre. Argumentet holder paradoksalt nok ikke for tyskerne, ifølge polakkerne.
 • 3. august og længe efter - Så har Prins Henrik meldt ud, at han nægter at lade sig begrave sammen med Dronningen, fordi hun har gjort ham til en gammel nar. Det er nok fordi, at han ikke blev konge og nu sidder tilbage uden en krone. Æhæmmm....
Skal Henrik være konge af Danmark, så vi kan begrave ham sammen med Daisy?
 
1
 
3
 
1
 
5
 

Denne afstemning blev oprettet 14:19 aug 8. 2017. Indtil videre har kun 10 mistet sin stemme.
 • 11. august - I Australien har man i ligestillingens navn, gjort det ulovligt at ansætte mænd i de væbnede styrker, indtil der er 50% af hvert køn. Argumentet er underligt nok, at man på denne måde får de bedste kandidater til jobbet... Lignende tiltag rettes ikke mod minearbejdere, fiskere, narkomaner, skraldemænd, hjemløse, indsatte, økonomisk ruinerede i skilsmissesager, eller for den sags skyld, selvmordere.
 • 13. august - Caroline Wozniacki har idag tabt sin 6. WTA-finale i år, ud af 6 mulige - YATZY!
 • 17. august - I Spanien har nogen fræset en bil ind i en menneskemængde, til lyden af kampråbet "Allahu Snackbar" - opkaldt efter kærligheden til Snickers, Mars, Twix og KitKat. 13 døde og over 100 sårede. Spanierne kvitterede med at plaffe 5 terroraber. Masser af hilsener, fra tilhængerne af Fredens Religion, der hårdnakket hævder, at netop deres religion kun promoverer fred. Dvs. intet nyt under solen (eller i dette tilfælde Halvmånen).
 • 19. august - For 20. gang i træk, løb Copenhagen Pride af stablen idag. Trods masser af stolthed var der traditionen tro meget begrænset selvrespekt at se, sådan rent beklædningsmæssigt.
 • 30. august - Ah, lønningsdag! (For nogle). Robert Hansen er blevet indlagt pga. en hjerneblødning. Det kommer vist til at danne præcedens for andre deltagere i "Vild med Dans".

Septemberredigér

 • 1. september - Skattelettelser for 23.000.000.000 kr er planlagt. Regeringens ansvarlighed udstilles ved, at de ikke vil afsløre finansieringen, samtidig med at landets økonomer siger, at regnestykket ikke hænger sammen.
 • 2. september - Københavns Politi har anholdt 31 polakker i forbindelse med en fodboldkamp i Parken på Østerbro, hvor flere hundrede fodboldfans med østeuropæisk klingende navne blev udsat for etnisk profilering og afvist ved indgangen. Det kom til optøjer, og mange tusind danske tilskuere gik glip af starten på kampen og det første mål. Kampen endte i øvrigt 4-0.
 • 6. september - til ingens overraskelse, har Prins Henriks faste livlæge og hofmedicus, Rigshospitalet, idag erklæret Majestætens Livsledsager for "Dement". Vi bøjer alle ærbødigt nakken, for Danmarks største levemand, siden Christian 4.
 • 12. september - Idag skete det endelig; Milena Penkowa får frataget sin doktorgrad for sit plagiat-lort. Hun har svaret igen, ved at sagsøge universitetet, angiveligt for "ikke at være specielt fysisk lækker". Også har Apple meldt ud, at deres næste mobiltelefon p.t. har en vejledende pris på 10.000 kr (danske kroner). Appleismens hjernedøde zombier har allerede erklæret prisen "fair", til trods for at det er en skide TELEFON, med et design stjålet fra Samsung, et kamera der ikke gør ejeren klogere, og en indmad lavet af børnearbejdere i Taiwan. At beløbet er identisk med formuegrænsen for ansøgning om kontanthjælp, er muligvis tilfældigt.
 • 14. september - ATP har købt 25% af aktierne i Københavns Lufthavn, for den beskedne sum af 10.000.000.000 kr. Hvis folk nu tror, at flybilletterne bliver billigere, bliver de sgu' nok taget i røven. I kapitalismens højborg, USA, har Berkeley University tilbudt de studerende psykologisk krisehjælp, fordi at den republikanske radiovært Ben Shapiro skal holde tale... (Kilde:Intet mindre end CNN).
 • 18. september - Den britiske Donald Trump, Boris Johnson, har fejret Brexit-forhandlingerne ved at beskylde EU-tilhængerne for at have (citat) "mixed loyalties". Med dén udtalelse, ser vi alle nu frem til at køteren stodderen foreslår "genopdragelseslejre".
 • 25. september - Donald Trump har ret. TV2 har idag en nyhed om, at Dronning Margrethe genetisk set, ikke kan spores tilbage til Gorm den Gamle. Men følger man nyheden baglæns til selve kilden, videnskab.dk, er der en artikel om, at man ikke kan forbinde de to i de skriftlige kilder. TV2 har med andre ord redigeret i nyheden og det er derfor, pr. definition, Fake News.
 • 28. september - i disse dage, medens Paven lider under dusinvis af præster, der åbent har sagt at hans handlinger er kætterske, har vi endelig - langt om længe - en god nyhed: Den klamme stodder Hugh Hefner er død.
 • 29. september - weekendens komme fejres ved at Hæren er sat ind som bevogtning ved de jødiske institutioner i Danmark. En højre-rabiat skinhead-idiot udtaler, at det "er en del af det zionistiske verdenskomplot" og tilføjer at "det er fandeme typisk muslimer!"

Oktoberredigér

 • 2. oktober - To kvinder er dolket ned i Frankrig, og traditionen tro, har Fredens Religion taget "æren" for svinestregen. Gerningsmanden blev i øvrigt plaffet ned af nogle soldater. I Spanien har 90% stemt for at Catalanien skal løsrives, og det er selvfølgelig en sejr for demokratiet, til trods for, at afstemningen var ulovlig og kun 42,3% af vælgerne dukkede op. Dvs. at de der har stemt for løsrivelse, udgør 38% af vælgerne. Stor "sejr". Knap 900 sårede efter valghandlingen, apropos. ...nå, ja: En afstumpet amerikaner ville lige smadre en Country-koncert i Las Vegas. 59 døde og 515+ sårede. Fredens Religion tog også skylden for denne, men undtagelsesvis har politiet endnu ikke fundet noget motiv.
 • 4. oktober - Idag har man fjernet loven der pålægger sundhedsvæsenet at effektivisere med 2% hvert år. Om det skyldes kommunalvalget i næste måned, 50.000 offentligt ansatte med blodige fødder, eller et krav om at Folketinget også skal effektivisere med 2% årligt, er endnu uklart. Men det er nok det sidste...
 • 6. oktober - Danmarks liberale regeringspartier, Venstre og LA, har idag besluttet, at det åbenbart er Statens job at lovgive om borgernes valg af hovedbeklædning. Apropos, så har Nordkorea altså lignende love..
 • 8. oktober - idag fejres 150-års jubilæet for Dansk-Japansk venskab, på trods af, at Danmark siden 2014 har været en allieret nation, under 2. Verdenskrig. Vildt nok, at danske styrker kan bekæmpe Sovjet, vi kan være venner med japserne og medlem af Antikomminternpagten, og stadig kaldes "allieret med USA/UK", dengang i 40'erne...
 • 9. oktober - Østre Landsret har afgjort at voldtægts-dobbeltmorderen Naum Conevski, efter 33 år bag tremmer, skal blive siddende. På trods af de sidste 10 års erfaringer fra TV, lader det til, at det danske retsvæsen alligevel fungerer. Stillingen er dermed 300-1, til forbryderne.
 • 12. oktober - citat fra euobserver.com: "The Danish government wants to raise its defence budget by 20 percent over the next five years, in response to Russia stepping up its military activity in eastern and northern Europe, according to a proposal for a new defence agreement between 2018 and 2023. Denmark had cut its defence spending in the last five-year budget period, but would be back to normal spending levels with the new plan." https://euobserver.com/tickers/139408 - den store investering som VLAK-regeringen indfører, er med andre ord bare et skridt mod status quo...
 • 30. oktober - så er det bekræftet: Hippiernes frygtindgydende højborg, Californien, har nu indført en lov, der giver op til 1 års fængsel, for at bruge andre pronymer, end det en given person foretrækker. Samtidigt er det blevet om ikke lovligt, så i det mindste relativt acceptabelt, bevidst at sprede HIV, for ikke at "diskriminere" HIV-smittede. Apropos er det i Californien stadig ulovligt at være hvid, kristen, konservativ mand.
 • 31. oktober - i dag er det præcis og nøjagtig 500 år siden, at Martin Luther bankede sine 95 mere eller mindre enslydende teser op på kirkedøren i Wittenberg. Historikerne afviser, at det er fundet sted, og omtaler "flyveblade" i stedet. Glædelig Reformation og god Ramadan!

Novemberredigér

 • 9. november - EU's høvding Jean-Claude Juncker har udtalt, at Serbien og Montenegro bliver annekteret optaget i Den Europæiske Union i 2025. Man må så formode, at serberne har indrømmet, at tiden er løbet fra KZ-lejre, massevoldtægter og andre Eks-jugoslaviske fænomener.
 • 13. november - November er skisme en kedelig måned, men det bør nævnes, at så godt som alle dele af Kongeriget Danmark nu har pyntet op og gjort klar til det helt store juleståhej, som i realiteten først burde begynde om 17 dage, mere eller mindre. Vi klager skam ikke.
 • 21. november - Så er der kommunalvalg i Danmark, og politikerne demokratiet fejrer sig selv, med flag på busserne og alt muligt. På TV2 sad man allerede kl. 6.30 og udpegede mulige "røde" og "blå" kommuner, uagtet at Rød- og Blå Stue kun tæller på Borgen; f.eks. er der en sjællandsk kommune der idag meget vel kan få en Socialkammerat som borgmester, støttet af Liberal Alliance. Ah, TV2: Uintelligentsiaens foretrukne ikke-Viasat-kanal.
 • 29. november - Nordkorea og USA truer fortsat hinanden med atomkrig. Tyskland har stadig ikke fundet en ny kansler, og i Haag har en krigsforbryder fra Balkan valgt at tage gift direkte inde i retssalen, da han fik sin dom. Sidstnævnte adfærd, er ikke set siden processerne i Nürnberg. Han døde i øvrigt, for øjnene af alle dem, der nægter at dømme ham til døden, selvom han har dræbt utallige andre.

Decemberredigér

 • 6. december - Donald Trump har valgt at anerkende, at Israel faktisk opbevarer sin regering, parlament og højesteret i Jerusalem. I UK og Tyskland trues indbyggerne derfor af palæstinenserne, samtidig med, at resten af verden frygter at det vil skade fredsprocessen i Mellemøsten. Ingen udover de normalt rabiate tosser hos DF lader til at bemærke, at "fredsforhandlingerne" reelt gik i stå i 1990erne, da Israel tilbød at gendanne grænserne fra 1966, og palæstinenserne som svar bad israelerne pakke sig, og skrubbe ud i Middelhavet.
 • 21. december - I England forlanger fodboldens elitespillere nu deres lønninger udbetalt i Euro, fordi Pundet er i Brexit-humør.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.