Spademanns Leksikon
År:
2011 2010 2009 - 2008 - 2007 2006 2005
Årtier:
2030'erne 2020'erne 2010'erne - 2000'erne - 1990'erne 1980'erne 1970'erne
Århundreder:
22. århundrede - 21. århundrede - 20. århundrede

Regerende dronning i Danmark: Chuck Norris siden 1972.


Begivenheder i 2008[]

Januar[]

  • 1. januar - De danske kommuner lægges igen sammen. Landet er nu opdelt i Vestdansk kommune og Østdansk kommune. Visse politikere mener dog, det er alt, alt for mange. Man lukker ved samme lejlighed alle andre hospitaler end Rigshospitalet. Der oprettes dog et enkelt Gør-det-selv-skadestue på Christiansø.

Februar[]

En utrolig mørk måned som glimrede ved manglende indhold

Det er også i februar, rettere sagt den 14, at man ikke skal regne med at finde en bænk at sidde på, da disse er fyldt med teenagere, gorrillaer og andre sære væsner der er ved at 'æde' hinanden..

Marts[]

  • 8. marts - På trods af folkelig tilbagegang i meningsmålingerne lykkes det for Ny Arrogance at overtale nuværende MF'ere til at indtræde i partiet, så de nu overhaler de Konservative i mandater. Nye medlemmer er bl.a. Frank Aaen (tidl. Enhedslisten), Birthe Rønn-Hornbæk (tidl. Venstre), Lars Barfoed (tidl. Konservative)
  • 9. marts - Ritt Bjerregaard (tidl. overborgmester i København) udnævnes til ny undervisningsminister efter Bertel Haarder, som bliver kirkeminister.

April[]

Maj[]

Juni[]

Juli[]

  • 4. juli - Hele Jyllands vestkyst bliver ramt af en ekstra kraftig tsunami og hele Sønderjylland bliver skyllet væk og er nu et ekstra alternativ til Kieler-kanalen. Jylland får ø-status og der bliver oprettet en ø-lejr i Svanninge Bakker. Den årlige Rebild-fest må aflyses pga. for mange amerikanske flygtninge som har søgt tilflugt i Rold Skov for at undgå militærtjeneste.

August[]

Op til flere mennesker har fødselsdag og det siges at denne måned var den varmeste August dét år.

September[]

  • 14.september - Senator Hillary Clinton kommer på sit første officielle besøg i Europa og taler på Dansk Folkepartis landsmøde, men hun bliver kort efter sin tale ekskluderet af Dansk Folkeparti. Formand Mogens Camre opdager bagefter miséren og giver Hillary Clinton hendes medlemsskab tilbage.

Oktober[]

November[]

  • 7. november - Amin Jensen Slår rekorden i at spise flest grise på 1 minut. Rekorden er nu på 37, som er 2 grise mere end Michael Moore
  • 18. november - Spademanns automatiske evighedskalender udkommer i første udgave.

December[]

30px-Cquote1 svg.png I disse, for vort land, så svære tider, er det vigtigt at bekende kulør som Soja så smukt har sagt 30px-Cquote2 svg.png
Dronning Margrethe