FANDOM


ThumbsUp
Ddiv


Og så havde de kun en Honda Civic

Angela er en detroniseret kvinde. Hun er blevet sendt hjem af Xaxel med en krukke vaseline i hånden og samtidig har rygtet om Xaxel og Sarralyns tango-stunt gået hele byen rundt. Hun ville jo egentlig bare lokke, men på den anden side kunne hun godt have tænkt sig at vide, om Xaxel også kunne klare fjorten timen i sengen med hende.

Nu sidder hun ved sit toiletbord, og sædvanen tro snakker hun med sig selv så vi andre kan høre hvad der foregår i knoppen på hende.

1. scene -  Hjemme hos Angela og Dean
Sad woman
Angela sidder ved sit toiletbord. I sin hånd holder hun den gule dåse Kløver Vaseline som et minde om Xaxel. Hun tager dåsen og kysser den blidt som om der var noget af Xaxel i den.

Angela:

Åh, min Xaxel. Du skulle have smagt min græskar-kanel-kringle. Så rund, så blød. Bare du dog også kunne bruge lidt hårbalsam ligesom dit store forbillede Enrique Iglesias.

(Pludselig ringer det på døren. Udenfor står der to uniformsklædte herrer)

De to uniformsklædte herrer:

Undskyld frue måtte vi have lov at komme indenfor?

Angela:

Ja, selvfølgelig. Hvad drejer det sig om?

Den ene uniformsklædte herre:

Det er sådan lidt pinligt...

Den anden uniformsklædte herre:

Ser de frue. Vi er begge lige blevet fyret fra McDonalds og de kunne ikke finde det tøj, vi havde på, da vi blev ansat. De skulle vel ikke have noget almindeligt tøj vi kunne få lov at låne.

Efter et lynhurtigt blik på de to herrers anatomi, kommer det prompte fra Angela:'

Angela:

Smid tøjet og kom med op ovenpå så finder vi ud af noget

2. scene - Imens i Deans tatovørsalon

Dean er i gang med en køn kvindelig kunde (KKK), som skal have tatoveret en grøn Corvette med tyske Messerschmidt-vinger på sin venstre balle, fordi hendes nyligt afdøde farfar var jagerpilot for tyskerne under krigen.

KKK:

Det er lidt svært så'n....,når det er første gang...

Dean:

Hvorfor skulle det være en Corvette?

KKK:

Det ved jeg ikke det skulle det bare. Det er jo en sportsvogn, som...Av........urghh...Det....Det gjorde en lille smule ondt.

Dean:

Det er vist nok den trehundredeogfemogfyrretyvende Corvette jeg laver i min tid som professionel tatovør. Men jeg har aldrig lavet den med nazi-symboler på.

KKK :

(indigneret) Min farfar var ikke nazist. Han var en helt. At han blev taget til fange af amerikanerne og var nødt til at lege bodyboy var kun fordi at hans maskine løb tør for benzin over det befriede Frankrig.

Dean

Havde han da en god krop?

KKK:

Tattoo
Ja, min farfar havde en udmærket krop. Stærk og smidig og et tykt, glat, lyst hår. Han var jo arier.......Aav...aav...Skal det virkelig gøre så ondt?

Dean:

Nej, nu har jeg lavet Corvetten. Vi kan godt holde en lille pause. Skal vi det? Fortæl noget mere om din farfar.

KKK:

I mange år efter snakkede min far ikke om min farfar. Jeg fik fortalt om hvordan han var meget rig og boede i Texas, men at han havde slået hånden af min far som ung da han ikke ville gå ind i olie-industrien.
En dag fik jeg et opkald fra en mand med tysk accent, som påstod at han var min farfar og at han gerne ville se sin søns datter inden han forlod denne jord.

Selvom jeg synes det var mærkeligt med den tyske accent følte jeg mig draget af muligheden for at blive begunstiget i hans testamente. Vi aftaltes at møde hinanden i Syndicata-parken. Han forklarede hvem han var og hvorfor min far muligvis ikke ville tale om ham. Selv havde han forladt min farmor nogle år efter hun havde fået min far, og levede nu i et homoseksuelt parforhold med en danselærer.

Min forventninger var spændt til bristepunktet. Han fortalte at hans bodymate sad ude i bilen og ventede og glædede sig til at møde mig...og..og.......Og så havde de kun en Honda Civic.

Dean:

Ja, det forklarer jo en hel del.

3. scene - Deans  og Angelas hjem

Dean og siddet og hørt på en pige hele dagen som ikke kunne forstille sig en Honda Civic på sin venstre balle. Alligevel synes han selv, at hans hår sidder godt.

Da han kommer ind ad døren kan ikke rigtig se Angela nogen steder. Angela ligger i sengen og spiller bilkort med to nøgne mænd.

Angela:

Hej ud ad vinduet med jer. Min mand er seks fod og seks tommer høj og har det lyserøde bælte i karate... og i tajkwondo...og styrkeløft...

De tidligere uniformsklædte herrer:

Hvad så med det tøj du lovede os?

Angela:

(overlegent)Jamen, I ville jo alligevel ikke kunne passe det.

Ud ad vinduet og ud på taget ryger to nøgne mænd og som forløbig sætter sig på taget, da de ellers ikke ved hvad de skal gøre.

Angela skynder sig at tage en transparent slåbrok på og skynder sig ned til Dean for han ikke skal ane uråd.

Dean:

Du har slet ikke noget tøj på?

Angela:

Skidt, det er der ingen andre der kan se.
I øvrigt har jeg skaffet noget helt specielt tøj til os, så vi rigtig kan udleve vores fantasier.

Angela takker sin skaber for at hun af en eller anden grund lige nåede og lægge de to McDonalds-uniformer pænt sammen.

Dean:

Nøøøj....hvor vidste du det fra. Jeg har altid ønsket at være den der sagde: One Quarter pounder and six Happy Meals. Do you want some Coke?

Angela og Dean deler seks Happy Meals. Bagefter er Dean tilfreds men alligevel ikke.

Angela:

Hvad er der skat. Du ser ikke helt tilfreds ud. Dit hår er kun lidt uglet.

Dean:

Jamen, det ikke rigtig...

Angela:

Nu skal du se. Jeg har noget helt speciel hårvoks til dig. Må jeg rede dit hår med det?

Dean:

Det må du gerne. Tror du at det....?!


Og sådan endte det hele med at Dean leverede varen og var selv tilfreds da han havde fået Xaxels vaseline i håret. Senere på aften gled to ukendte dødfrosne mandskroppe ned i Dean og Angelas forhave.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.