m
Tag: sourceedit
 
(En mellemliggende version af en anden bruger ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
<div style="float:right">{{FebruarKalender}}</div>
 
<div style="float:right">{{FebruarKalender}}</div>
'''19. februar''' er dag nr. [[50]] i året. Dette fejres med store optog, rene [[undertøj|trusser]] over hele linjen og et ekstra vagtskifte på [[Amalienborg]]. Datoen er den mest begivenhedsrige i hele verdenshistorien, hvorfor [[vi]] af pladshensyn kun gengiver de absolut vigtigste hændelser:
+
'''19. februar''' er dag nr. [[50]] i året. Dette fejres med store optog, rene [[undertøj|trusser]] over hele linjen og et ekstra vagtskifte på [[Amalienborg]].
   
  +
Dagen aftager hen på aftenen.
  +
  +
Datoen er den mest begivenhedsrige i hele verdenshistorien, hvorfor [[vi]] af pladshensyn kun gengiver de absolut vigtigste hændelser:
 
==De absolut vigtigste hændelser==
 
==De absolut vigtigste hændelser==
1878 - Thomas Alva Edison får patent på fonografen - senere udviklet til grammofonen
+
[[1878]] - Thomas Alva Edison får patent på fonografen - senere udviklet til grammofonen. Så venter vi bare på at [[Elvis Presley]] bliver født, så vi kan score lidt klejner på opfindelsen.
   
 
{{DEFAULTSORT:19}}
 
{{DEFAULTSORT:19}}
[[Kategori:Februar]]
 
   
 
[[it:19 febbraio]]
 
[[it:19 febbraio]]
 
[[pt:19 de fevereiro]]
 
[[pt:19 de fevereiro]]
 
[[Kategori:Februar]]

Nuværende version fra 12. nov 2016, 13:25

19. februar er dag nr. 50 i året. Dette fejres med store optog, rene trusser over hele linjen og et ekstra vagtskifte på Amalienborg.

Dagen aftager hen på aftenen.

Datoen er den mest begivenhedsrige i hele verdenshistorien, hvorfor vi af pladshensyn kun gengiver de absolut vigtigste hændelser:

De absolut vigtigste hændelser[redigér | redigér wikikode]

1878 - Thomas Alva Edison får patent på fonografen - senere udviklet til grammofonen. Så venter vi bare på at Elvis Presley bliver født, så vi kan score lidt klejner på opfindelsen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.