FANDOM


Hysse

Selv om ingen af pigerne fra Gørløse Efterskole havde nået at købe en lottokupon, fulgte de med spænding trækningen. Her udtrækkes "nr. 42".

Den 18. november er international ADHD-dag. Der er gang i den! Det hele kører bare! Mere kaffe, tak, jeg skal holde mig længe oppe-oppe-oppe!

Jubiduuuuuuuuuu!

Begivenhederredigér

  • 1497 - Vasco da Gama runder Kap Det Gode Håb uden båd med 80 km/t.
  • 1905 - Det norske storting vælger prins Carl af Danmark til norsk konge under navnet Haakon 7. Han regerer, bortset fra en afbrydelse under anden verdenskrig, indtil sin død i 1957. Og igen fra 1973 til sin død i 1981. Og igen fra 1989 til sin død i 2001. Siden har han arbejdet som dyretæmmer i Cirkus Maximus.
  • 1918 - Letland udråber sig til selvstændig republik under navnet "The Steroid Republic".
30px-Cquote1 svg Wellcome to Easycountry! 30px-Cquote2 svg
Visit Letland


  • 1966 - Svendborgsundbroen mellem Svendborg og Tåsinge indvies af tronfølgeren, prinsesse Margrethe. Først klipper hun den obligatoriske snor over. Så klippen hun trafikministerens hår i en lille rap page-frisure. Så kommer turen til borgmesterens buskede øjenbryn. Derpå tilbyder hun at klippe samtlige tilstedeværende for en flad ti'er stykket.
  • 2002 - I Gislinge forbydes rundbold i skolerne, på grund af de mange tilfælde af doping og massevoldtægterne, ikke mindst.
  • 2008 - Venstre lover skattelettelser på arbejde og højere afgifter på energi. For at få noget ud af det, bliver vi nødt til at arbejde længere og langsommere, hvilket er lidt af en udfordring med vores diagnose.
  • 2014 - Bertel Haarder løber fra Vesterbro til Skagen på 2 timer rent kun iført strømpesokker.

Dødsfaldredigér

Der er ingen dødsfald på denne dag. Der er simpelthen for meget gang i den! Dog lige bortset fra Niels Bohr, som på denne dag i 1962 sover stille ind, men reelt døde han året før.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.