FANDOM


m (forstår den ikke rigtig, men nu er den nogenlunde korrekt stavet)
(Begivenheder på denne dag)
 
Linje 6: Linje 6:
   
 
==Begivenheder på denne dag==
 
==Begivenheder på denne dag==
*1900 - Max Planck publicerer sin Kvanteteori. I begejstring komponerer Benny Andersen ''Kvantes viser'' og [[røv]]er Sally går planken ud..
+
*[[1900]] - Max Planck publicerer sin Kvanteteori. I begejstring komponerer Benny Andersen ''Kvantes viser'' og [[pirat|Sørøver]] Sally går planken ud.
*1903 - Brødrene Wright foretog [[historie]]ns første motordrevne flyvning med en varighed på 4 sekunder. Turen er kun planlagt til at vare 2 sekunder og iøvrigt er flyet overbooket.
+
*[[1903]] - Brødrene Wright foretager [[historie]]ns første motordrevne [[http://spademanns.wikia.com/wiki/Spademanns_guide_til_at_overleve_en_flyvetur|flyvning]] med en varighed på 4 [[sekund]]er. Turen er ellers kun planlagt til at vare 2 [[sekund]]er og iøvrigt er flyet overbooket, så 7 personer må pænt vente på den næste afgang og overnatte i en [[hø]]stak.<ref>Den [[17. december]] går det lidt bedre.</ref>
*1911 - En ekspedition under ledelse af Roald Amundsen når som de første mennesker det sydlige [[Polen]].
+
*[[1911]] - En ekspedition under ledelse af Roald Amundsen når som de første mennesker det sydlige [[Polen]], hvor der bare er super-skidekoldt.
*[[1987]] - I 118. afsnit af ''Plantageejerens datter'' ligger den ædle [[farmand]] for døden.
+
*[[1987]] - I 118. afsnit af ''Plantageejerens datter'' ligger den ædle [[far|farmand]] for døden.
 
*[[1992]] - i 443. afsnit af ''Plantageejerens datter'' kommer den ædle farmand sig fuldstændigt. Desværre er seerne døde i mellemtiden.
 
*[[1992]] - i 443. afsnit af ''Plantageejerens datter'' kommer den ædle farmand sig fuldstændigt. Desværre er seerne døde i mellemtiden.
*[[2013]] - [[Helle Thorning-Schmidt]] offentliggør regeringens planer om at sænke skatten til 120%. [[Enhedslisten]] mener dog at det er [[slump|lige i overkanten]], og foreslår i stedet 200%. Det hele løser sig dog, da Asmaa kommer med roulade.
+
*[[2013]] - Fungerende statsminister [[Helle Thorning-Schmidt]] offentliggør regeringens planer om at sænke skatten til 120%. [[Enhedslisten]] mener dog at det er [[slump|lige i overkanten]], og foreslår i stedet 200%. Det hele løser sig dog, da [[Asmaa Abdol-Hamid|Asmaa]] kommer med roulade og overskårne.
   
 
{{Julekalender|billede=Spaekjul.jpg|Spækhuggernes valg af vinterbeklædning gjorde intet indtryk på de førende modemagasiner.}}
 
{{Julekalender|billede=Spaekjul.jpg|Spækhuggernes valg af vinterbeklædning gjorde intet indtryk på de førende modemagasiner.}}
   
  +
<references/>
 
{{DEFAULTSORT:14}}
 
{{DEFAULTSORT:14}}
 
[[Kategori:December]]
 
[[Kategori:December]]

Nuværende version fra apr 10. 2014, 15:31

Den 14. december er den 17. sidste dag i året og ihh, hvor vi glæder os til jul og nytår!

Dagens navn er Benny.

Begivenheder på denne dagredigér

  • 1900 - Max Planck publicerer sin Kvanteteori. I begejstring komponerer Benny Andersen Kvantes viser og Sørøver Sally går planken ud.
  • 1903 - Brødrene Wright foretager historiens første motordrevne [[1]] med en varighed på 4 sekunder. Turen er ellers kun planlagt til at vare 2 sekunder og iøvrigt er flyet overbooket, så 7 personer må pænt vente på den næste afgang og overnatte i en høstak.[1]
  • 1911 - En ekspedition under ledelse af Roald Amundsen når som de første mennesker det sydlige Polen, hvor der bare er super-skidekoldt.
  • 1987 - I 118. afsnit af Plantageejerens datter ligger den ædle farmand for døden.
  • 1992 - i 443. afsnit af Plantageejerens datter kommer den ædle farmand sig fuldstændigt. Desværre er seerne døde i mellemtiden.
  • 2013 - Fungerende statsminister Helle Thorning-Schmidt offentliggør regeringens planer om at sænke skatten til 120%. Enhedslisten mener dog at det er lige i overkanten, og foreslår i stedet 200%. Det hele løser sig dog, da Asmaa kommer med roulade og overskårne.  1. Den 17. december går det lidt bedre.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.