FANDOM


1. Europakrig er en krig som kommer til at foregå fra år 2022 - 2035. Der bliver diskuteret meget om hvem der var skyld i krigen, men mange peger på Nicklas Bendtner (præsident af Danmark under hele krigen!). Krigen fik katastrofale følger for Europas befolkning - især befolkningen på øen Malta!


Optakt til krigen redigér

Efter fodbold-VM i Qatar i 2022 opstod der oprør i Danmark. Danmark vandt VM ved at udradere Brasilien i VM finalen ved at slå dem 34 - 1/2. Nicklas Bendtner (som på dette tidspunkt var 33 år var topscorer og vandt sig ind i det Danske folks hjerter. Folk ville indsætte topscoreren som præsident og sende hele kongefamilien i en papkasse til Timbuktu. Den 4. oktobber 2022 skete den største skandale i den Danske historie - man var løbet tør for papkasser! Popsangeren "Fallulah" fik en genial ide - nemlig at bruge en 4-liters plasticpose. Hun blev belønnet af Nicklas Bendtner selv med jobbet som "Rød-grød-med-fløde-minister". Falluhlah og Nicklas Bendtner blev gift den 17. november 2022. Den 18. november døde Fallulah af forkølelse. Nicklas Bendtner var i sorg i hele 14 minutter. Den næste dag holdte Nicklas Bendtner den berømte tale "Jeg elsker peanuts" tale, hvor han overbeviste hele Danmark om at de skulle have verdensherredømmet!


Krigen starter redigér

Hele verden havde holdt vejret lige siden Nicklas Bendtner havde holdt den rørende tale om peanuts den 19. november. Den 27. december skete det så. Danske hærstyrker angreb øen Fyn. Kl. 06.08.44 kom hæren marcherende over Storebæltsbroen. Men efter et kvarter fandt Nicklas Bendtner ud af at Fyn allerede tilhørte det danske rige. Nicklas Bendtner blev alligevel hyldet som helt af alle danskere. Det stoppede ikke præsidenten. Den 31. december kl 23.59.59 rykkede den danske hær ind i Flensburg i Nordtyskland! Hæren bombarderede hele byen med rød grød og fløde til ære for Fallulah! Dette angreb rystede hele verden. Men nogle nationer udnyttede uroen.


De første konflikter redigér

San Marino angreb senere hen på året 2023. Langsomt erobrede lilleput-nationen Rusland. San Marino hæren stoppede ikke før de nåede Ural-bjergene. Desvære led den 6-mand store hær store tab, da 3 af soldaterne døde af dem frygtindgydende sygdom: Tandpine! De 3 tilbageværende soldater havde kontrollen over Vestruslandfrem til år 2029.

Estiske tropper angreb den 3. august 2024 London. Det blev en blodig kamp. Den blodigste af dem alle. Hærføreren Saami Juukentaal fra den Estiske hær fik en hudafskrabning dan han snublede i Esternes indmarch. Til sidst endte den med at Esterne overtog Storbritanien undtagen byen i Wales: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. (Ja, det er en by)
Malta angreb i 2025 Portugal i forsøg på at udvide sit territorium. Det endte dog med at motoren på skibet gik i stykker. Det tog hele hæren fra Malta 56 dage om at komme hjem. Og da de nåede frem til deres by var den blevet indtaget af sindssyge pensionister fra Hviderusland. Hæren fra Malta turde ikke at kæmpe imod hviderusserne så de blev på deres båd.
Den dag idag driver folket fra Malta rundt på verdens største robåd.

De 3 stille år redigér

I årene 2026-2028 blev der ikke overtaget lande af nogen befolkninger. Der var mange oprør rundt omkring. Det mest opsigstvækkede skete i Volgograd i Rusland, hvor det lykkedes ogle russiske oprørere at kvæle en af de 3 ledere fra San Marino med en Wiener-pølse. Det blev der slået hårdt ned på. Man fratog gruppens medlemmer mugligheden for at se kabel-tv. Det blev betragtet som en krænkelse af menneskerettighederne af mange russere.

Nicklas Bendtner havde store planer for Danmark. De seneste 4 år havde danskerne skaffet så meget hvid maling de kunne. Danske forskere havde fremstillet rumskibe i masse vis. Omtrent 50.000 danskere tog den 3. marts 2027 af sted for at overtage planeten Venus. Alle på skibet døde dog, pga. mangel på frikadeller. Danskerne var i chok og Pia Kjærsgaard havde købt en ny havetrampolin. Den 7. juli samme år sendte Danmark endnu engang ca. 50.000 danskere afsted i rummet. Denne gang var destinationen Mars. Det lykkedes at lande på overfladen. Men 13.000 døde under etableringen. Den 2. januar havde Danmark grundlagt den første by på Mars. Byen fik navnet: Peanut! Planen var at lave hele Mars om til et stort Dansk flag. Alt maling blev brugt men mange døde pga. de drak malingen. Den 6. oktober 2027 var flaget færdigt og Mars blev anderkendt som Dansk territorie. Nicklas Bendtner blev hyldet af alle Danskere.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.