FANDOMØkonomiske sanktioner er politiker-sprog, og betyder noget hen i retning af "færre lommepenge". Økonomiske sanktioner bruges på mange forskellige måder, men hovedsageligt er det for at straffe uvorne unger, i situationer hvor man ikke har nosser til at sætte magt bagt agt.

Eksemplerredigér

De Forenede Nationer

Når FN's Sikkerhedsråd "enstemmigt" beslutter sig for at lave Økonomiske sanktioner, betyder det i praksis, at et-eller-andet slyngel-regime truer naboerne med krig. Sikkerhedsrådet beslutter så, at det pågællende land får mindre i kontanthjælp til næste år. Bag de lukkede døre enes de rige lande så om, at de fattige lande der stemmer for, får 0,0000001 promille mere i støtte, som tak for hjælpen til at spare os andre for lidt ulandsbistand. Det har til dato ikke hjulpet en skid, på noget som helst, modsat et altødelæggende, koordineret luftangreb.

Overførselsindkomst

I dette tilfælde, er det som regel noget Staten indfører, hvis ledige ikke finder et job, hurtigt nok. I denne kontekst, hedder det "Kontanthjælpsloft".

Hjemme i affaldet

Når Hver gang endnu en uregérlig, uopdragen møgunge smadrer en rude, pifter en cykel eller putter kanonslag op i gatten på katten, indføres der økonomiske sanktioner i form af færre lommepenge. I dette tilfælde, kan man altid håbe på, at ham ens mor siger er ens far, er så pissefuld, at man får pengene alligevel.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.