Spademanns Leksikon

Et æsel er et gadekryds mellem en hest, en ko og London. London skal være en hun, plus at hesten og koen begge skal være fra London før befrugtningen af London kan foregå.

Historie[]

Det første æsel blev født på øen lokkelås nord for Holland. Øen er ikke beboet, men har en bro der ikke er færdig - (heraf navnet Hørsholm Bridge).

Lokkelås

Da det første æsel blev 19 år gammel døde det. På billedet ser man hvorledes begravelsen foregik. 2 mennesker fra Månen græd ikke. Lokkelås brugte det første æsels egendele til at færdiggøre Hørsholm Bridge, så den nu er 10 meter kortere.

Æslet består af 2 tænder, 3 tændstikker, 243,3 liter kødfars plus et ukendt antal af ukendte stænger. Æslets meget velkendte lyd, staves : iiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuaaaaaxxz!!! hvilket man kan høre på toppen af hollands kendte bjergkæde "Wurstkreiger" Æslet udskiller mange radioaktive stoffer, hvilket ikke er så godt. Derfor har red barnet planer om at skifte alle æsler ud med pandaer!!

Æslet i dag[]

Vi ser typisk æslet brugt på 2 måder:

  • I kurbade.
  • Som maskinbygger

I kurbade udgør den 60% af gæsterne, hvilket har fået indtægterne til at stagnere. Rundt omkring Skagen blev der d. 9 Januar 1999 opført æselfrie kurbade, de er nu lettet og menes at befinde sig i kredsløb omkring Google. Som maskinbygger har æsler blandt andet bygget dyret hest. En hest koster omkring en krone.

Se også Ko og Hest.